Handelsvilkår

Forsendelse:
Hos MILLIAN er al forsendelse gratis.
Byttevarer:
Har du købt en forkert størrelse eller lever varen bare ikke op til din forventning?
Gå i shoppen og bestil en ny vare - og byt derefter den gamle. Send varen retur, og vi tilbagefører beløbet til samme konto, så snart vi har modtaget den returnerede vare. Du bedes sende varen tilbage i væsentlig samme stand og i original emballage. Sko-æsker bedes ikke benyttet som forsendelsesemballage, men skal dog sendes retur. Varer købt på en messe byttes til en anden vare eller et tilgodebevis. 
Ønsker du at bytte til en anden vare?
Du skal gå i shoppen og købe den vare du ønsker i stedet – send den ”forkerte” vare retur sammen med udfyldt returseddel. 
Husk at en vare skal byttes inden 8 dage fra modtagelse.
Varer købt på en messe byttes ikke.

Ønsker du at bytte til samme model men i en anden størrelse?
Hvis du vil være sikker på at kunne få den ønskede model i den rigtige farve og størrelse, skal du gå i shoppen og købe den vare, du ønsker i stedet. Det gør vi for ikke at komme til at skuffe dig i forbindelse med en ombytning af en vare. Denne løsning sikre at varen ikke bliver udsolgt, inden vi modtager din vare retur. Send varen retur sammen med udfyldt returseddel. Vi vil tilbageføre beløbet fra dit første køb, straks efter vi har modtaget den returnerede vare. 
Husk at en vare skal byttes inden 8 dage fra modtagelse.

VIGTIGT: HUSK AT TILFØJE REG.NR. OG KONTONR.

Ønsker du at returnere?
Send varen retur sammen med udfyldt returseddel.               
Vi vil tilbageføre beløbet fra dit køb, straks efter vi har modtaget den returnerede vare. 
Husk at en vare skal byttes inden 8 dage fra modtagelse.
Varer købt på en messe byttes ikke.

VIGTIGT: HUSK AT TILFØJE REG.NR. OG KONTONR.
Returseddel  KLIK HER
Returnering:
Har du købt en forkert størrelse eller lever varen bare ikke op til din forventning
Klik på ”Hvordan bytter jeg?”, og følg bytte & retur formularen trin for trin. Send varen retur og vi tilbagefører beløbet til samme konto, så snart vi har modtaget den returnerede vare samt udfyldt returseddel. Omkostning og ansvar ved returforsendelse er købers. Køber har 8 dages returret fra den dag varen modtages.
Reklamationer:
 MILLIAN kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition bør varen returneres hurtigst muligt. Klik på ”Hvordan bytter jeg?”, og følg bytte & retur formularen trin for trin. 
Varer, der returneres med reklamation, bliver erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive sat ind på din konto indenfor 7 dage. Husk at medsende udfyldt returseddel. 
Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til købeloven. I alle tilfælde bliver udlagt porto refunderet. 
Ved reklamation sendes varerne til MILLIAN, Lertoften 6, 7100 Vejle

NB! De 2 års reklamationsret betyder, at du har ret til at klage over en fejl eller en mangel inden for 2 år efter du har modtaget varen. Reklamationsretten gælder ikke når der er tale om almindelig slid, manglende vedligeholdelse eller forkert brug af varen m.m. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller manglen.
 
Varen sendes retur til:
MILLIAN
Lertoften 6
7100 Vejle
Tlf: 30278230
Italian Boots er ejet af Millian | Lertoften 6 | Vejle DK-7100 | Tel: 30278230 | e-mail: info@italianboots.dk | CVR: 31800307 | © 2014 Italian Boots v/Millian